Flip book element

Brunneby Saft Tranbär

59.00kr

Vi gör Brunnebys Tranbärssaft av tranbärsjuice och sötar med solmogna vindruvor och socker. Saften har en frisk smak och är en utmärkt måltidsdryck. Av tradition används tranbär ofta som huskur. En flaska ger 3 liter färdig saft. Pastöriserad.

Ingredienser: juice av vindruva och tranbär, socker, vatten, syra (citronsyra). En del saft spädes med 5 delar vatten. En dl drickfärdig saft innehåller 10 g juice varav 4 g tranbär och 8 g tillsatt socker.

Kategori:
Läs mer

Brunneby Saft Svartvinbär

59.00kr

Vi gör Brunnebys Svartvinbär av svenska vinbär. Saften har en lätt vinkaraktär i smaken. Passar också utmärkt till saftkräm. En flaska ger 3 liter färdig saft. Pastöriserad.

Ingredienser: juice av svenska vinbär, socker, syra (citronsyra). En del saft spädes med 5 delar vatten. En dl drickfärdig saft innehåller 11 g juice och 10 g tillsatt socker.

Kategori:
Läs mer

Brunneby Saft Slånbär

59.00kr

Vi gör Brunnebys Slånbär av bär som blivit lite frostbitna, då är bären som nyttigast och den annars lite kärva smaken blir rund och fin. Saften är en god måltidsdryck och går utmärkt att göra en fin likör av. En flaska ger 3 liter färdig saft. Pastöriserad.

Ingredienser: juice av slånbär, socker, juice av äpple, syra (citronsyra). En del saft spädes med 5 delar vatten. En dl drickfärdig saft innehåller 11 g juice och 10 g tillsatt socker.

Kategori:
Läs mer

Brunneby Saft Rabarber

59.00kr

Vi gör Brunnebys Rabarber av pressade rabarber och sötar med vindruva och socker. Saften är en klassisk sommarsaft med en frisk och läskande smak. En flaska ger 3 liter färdig saft. Pastöriserad.

Ingredienser: juice av rabarber, socker, juice av vindruva, syra (citronsyra). En del saft spädes med 5 delar vatten. En dl drickfärdig saft innehåller 10 g juice varav 9 g rabarber och 8 g tillsatt socker.

Kategori:
Läs mer

Brunneby Saft Päron

59.00kr

Brunnebys goda Päronsaft gör vi av söta och saftiga päron av utvalda sorter. Saften har en mild och god smak. En flaska ger 3 liter färdig dryck. Pastöriserad.

Ingredienser: juice av päron, socker, päronarom, syra (citronsyra). En del spädes med 5 delar vatten. En dl drickfärdig dryck innehåller 13 g juice och 8 g tillsatt socker.

Kategori:
Läs mer

Brunneby Saft Lingon

59.00kr

Vi gör Brunnebys Lingon av pressade lingon och sötar med vindruva och socker. Saften är läskande och passar utmärkt som måltidsdryck. En flaska ger 3 liter färdig saft. Pastöriserad.

Ingredienser: juice av lingon och vindruva, socker, syra (citronsyra), lingonarom. En del saft spädes med 5 delar vatten. En dl drickfärdig saft innehåller 10 g juice varav 3 g lingon och 10 g tillsatt socker.

Kategori:
Läs mer

Brunneby Saft Körsbär

59.00kr

Brunnebys smakfulla Körsbärssaft gör vi av utvalda körsbär som ger en fyllig och fin juice. Saften uppskattas av både stora och små. En flaska ger 3 liter färdig saft. Pastöriserad.

Ingredienser: juice av körsbär, socker, syra (citronsyra), körsbärsarom. En del saft spädes med 5 delar vatten. En dl drickfärdig saft innehåller 10 g juice och 9,3 g tillsatt socker.

Kategori:
Läs mer

Brunneby Saft Jordgubb

59.00kr

Brunnebys jordgubbsaft har en klarröd vacker färg och smakar som en solig sommardag! Saften gör vi av solmogna jordgubbar och sötar med vindruva och socker. Saften är precis lagom söt med en liten, väl balanserad syrlighet.

Blanda saften med friskt, kallt vatten och njut. Men prova även att späda den med kolyrat vatten, eller varför inte göra världens godaste jordgubbssås till glassen!

Ingredienser: juice av jordgubbar, socker, juice av vindruva, syra (citronsyra). En del saft spädes med 5 delar vatten. En dl drickfärdig saft innehåller 11 g juice varav jordgubb 8 g och 8 g tillsatt socker.

Kategori:
Läs mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.

Denna webbplats använder cookies för att ge alla besökare ökad funktionalitet och service.